Carent logo
Advies, fiscaliteit en mediation bij scheidingen

Blijft u voor uw kinderen zorgen?

Neem contact met ons op voor het afstemmen van een ouder-kindregeling en eventuele begeleiding door een kindercoach.

Neem uw zorgen weg

Gaat u scheiden in Heerhugowaard of omgeving? | Carent

Gaat u scheiden in Heerhugowaard of omgeving?

Werkt het niet meer tussen u en uw partner en zijn jullie van plan te gaan scheiden in Heerhugowaard of omgeving? Bent u om die reden op zoek naar iemand die jullie van advies kan voorzien op het gebied van juridische, fiscale en financiële kwesties die bij het scheiden in Heerhugowaard komen kijken? Maak kennis met Carent. Scheiden in Heerhugowaard kan emotioneel van u beide zijn tol eisen. Het is een heftige periode waar veel bij komt kijken. U moet de scheiding aanvragen en allerlei administratieve handelingen uitvoeren. Ook dient u met uw partner een overeenkomst te bereiken over de verdeling van uw bezittingen en heeft u financiële en fiscale zaken af te handelen. Carent kan u bijstaan tijdens het scheiden in Heerhugowaard en deze periode zo net een stukje lichter voor u maken. Meer weten? Neem gerust eens contact op om verder te informeren.

Ondersteuning op maat bij een echtscheiding in Heerhugowaard

Carent is in staat om u en uw partner te ontzorgen bij een echtscheiding in Heerhugowaard of omstreken. Onze dienstverlening strekt zich uit tot op maat gemaakte begeleiding, ondersteuning en advisering bij uw situatie. Met elkaar gaan we aan de slag om een geschreven plan op te stellen waarin de overeenkomsten die we maken bij het scheiden in Heerhugowaard staan.
Met een achtergrond in het fiscaal recht kunnen we u van gespecialiseerd advies voorzien bij juridische, fiscale en financiële zaken. Zo kunnen we ook ongewenste gevolgen op het gebied van fiscaliteit voorkomen.

Over Carent

Carent is opgericht in het jaar 2013, door Judith van den Nieuwenhuijsen-Duits. Na het afronden van een studie Fiscaal recht aan de Uva in 1992 heeft zij bij verschillende belastingadvieskantoren gewerkt. Gedurende die tijd kwam ze ook in aanraking met echtscheidingen en leerde ze over de zakelijke en menselijke aspecten die bij het scheiden in Heerhugowaard komen kijken. Omdat ze daar graag meer mee wilde doen leidde dat uiteindelijk tot de oprichting van Carent. Door het verstrekken van kundig advies bij het scheiden in Heerhugowaard kan zij echtscheidingen een stukje dragelijker maken voor mensen. Judith is tevens actief als mediator en is ook als zodanig geregistreerd bij de Mediation Federatie Nederland (MfN).

Meer weten? Neem dan eens contact op!

Zou u graag verder informeren over hoe Carent u kan bijstaan bij het scheiden in Heerhugowaard of omgeving? Heeft u een vraag over onze dienstverlening als mediator of adviseur? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0251 – 362065 of middels het contactformulier op onze website. Carent, voor professioneel advies bij het scheiden in Heerhugowaard en omgeving!

Carent