Scheiden in Hoorn

Gaat u binnenkort scheiden en woont u in omgeving Hoorn? Mijn naam is Judith van den Nieuwenhuijsen-Duits. Ik bied advies en begeleiden aan voor mensen die in een scheiding liggen.

Dit doe ik door middel van advies over het proces, mediation, hulp bij fiscale kwesties en coaching op het gebied van communicatie. Hierdoor krijgt u hulp over de te doorlopen stappen en worden duidelijke afspraken gemaakt voor alle zaken die bij een scheiding komen kijken.

Scheiden is al lastig genoeg. Met mijn diensten maak ik het traject iets draaglijker. Ik zet jullie belangen voorop, hou sterk rekening met kinderen en zorg voor een passende nazorg.

Advies en begeleiding bij het scheiden in Hoorn

  • Professionele begeleiding
  • Bruikbaar advies
  • Oog voor de mens
  • Passende nazorg
  • Eventuele inzet van mediation bij uw scheiding
  • Voor mensen uit Hoorn en omgeving
  • Goedkoper dan het inschakelen van een advocaat

Scheiden in Purmerend met bruikbaar advies

Meer weten over wat ik voor u kan betekenen? Met een gratis en vrijblijvend intakegesprek maken we kennis en vertel ik meer over mijn dienstverlening. Bel gerust naar 0251 – 36 20 65 of maak gebruik van het contactformulier.

Ik zorg dat jullie kinderen niet de dupe worden

Extra begeleiding is erg belangrijk voor kinderen tijdens het scheiden. De scheiding mag er nooit voor zorgen dat zij daar onder lijden. Ook voor hen is het dus van groot belang goede en concrete afspraken te maken. Bij minderjarige kinderen is het daarom van belang een ouderschapsplan op te stellen, waarin de gemaakte afspraken op het gebied van verzorging en opvoeding zijn opgenomen. Ik help jullie bij het maken van deze afspraken.

“Carent zet jullie kind(eren) voorop. Zij hebben niet onder de echtscheiding te lijden.”

Scheiden in Hoorn door middel van mediation

Een echtscheiding kan een vechtscheiding worden als partijen een advocaat inschakelen en het voor de rechter willen uitvechten. Omdat een advocaat hoge tarieven heeft kan dit erg duur zijn. Tevens eist het zijn emotionele tol. Mediation biedt daarom vaak uitkomst.

Een mediator begeleidt u en uw ex partner bij het maken van afspraken over zaken als alimentatie, de verdeling van het vermogen en het opstellen van een convenant. Door er samen uit te komen worden afspraken gemaakt die beide partijen tevreden stemmen en daardoor duurzamer zijn.

“Met mediation komt de grondslag van het conflict boven tafel en kunnen duidelijke afspraken gemaakt worden.”

Uw scheiding in Hoorn correct afwikkelen

Inmiddels ben ik een scheidingsmediator en coach met vele jaren ervaring. In die jaren heb ik geleerd dat iedere scheiding anders is. Om u zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn zorg ik gedurende het hele proces voor advies en begeleiding op maat. Of het nu gaat om een huwelijk of geregistreerd partnerschap, scheiden is altijd een emotionele en aangrijpende gebeurtenis.

Door voor de beste mogelijke ondersteuning te zorgen hoop ik enkele van uw zorgen weg te kunnen nemen. Waar nodig zal ik u doorverwijzen, want uw belang staat altijd op de eerste plaats.

Hulp bij fiscale vraagstukken

Met mijn verleden als fiscaal jurist beschik ik over een hoop kennis op het gebied van fiscale zaken. Een echtscheiding kan op fiscaal gebied namelijk diverse gevolgen met zich meebrengen die ongewenst kunnen zijn. Om alles op dit vlak spoedig te laten verlopen adviseer ik u ook hierover. Denk daarbij aan het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting.

“Door middel van fiscaal advies voorkomen we problemen met de belastingdienst als gevolg van de echtscheiding.”

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Als coach en mediator help ik mensen die gaan scheiden in Hoorn of omgeving. Bent u benieuwd naar mijn dienstverlening? Door middel van een gratis en vrijblijvend gesprek kunnen we kennis met elkaar maken. Dit geeft mij de gelegenheid meer informatie te verschaffen over de dienstverlening. Bent u op zoek naar hulp bij uw scheiding in Purmerend of Alkmaar?

U kunt voor meer informatie of het maken van een afspraak contact opnemen door te bellen naar 0251 – 36 20 65. Ook kunt u mij bereiken door een bericht te sturen per e-mail of via het contactformulier op mijn website.

Carent